PROPĆENJE POLICIJSKE UPRAVE – Potukli se 46-godišnjaci

430 0

13. ožujak 2012. – Na području policijske uprave

jučer je evidentirano 11 kaznenih djela od kojih je devet kaznenih djela protiv imovine i dva protiv slobode i prava čovjeka i građanina. U području prometa dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Konobarici prekršajni nalog

 

Jučer oko 0,30 sati u Novoj Gradišci u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta narušavan je javni red i mir. Policijski službenici su utvrdili da su dvojica 46-godišnjaka bez posebnog povoda došli u verbalni i tjelesni sukob, naguravajući se pri čemu su razbijali čaše. Kod jednog od njih policija je alko-testom utvrdila koncentraciju alkohola u organizmu u iznosu od 2,61 promila, a obzirom da je postojala bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja doveden je i zadržan u službenim prostorijama do otriježnjenja. Protiv dvojice 46-godišnjaka policija dostavlja optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradišci, dok je 22-godišnjoj zaposlenici ugostiteljskog objekta uručen obavezni prekršajni nalog zbog usluživanja alkoholnih pića pijanim osobama. Slijedi izvješće državnom inspektoratu zbog prekoračenja radnog vremena ugostiteljskog objekta.

 

Sa 2,45 promila priveden do otrežnjenja

 

Oko 19.45 sati, jučer u Trnavi, policijski službenici su u prometu zaustavili osobni automobil Opel Vectra kojim je upravljao 41-godišnjak. Alko-testom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola (2,45 promila), pa je isključen iz prometa, doveden u prostorije policije i zadržan do otriježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post