RADOSNI BLAGDANI: Otvoreno klizalište

2796 0

NOVA GRADIŠKA, 2. prosinca 2017. – Na radost i zadovoljstvo najmlađih Novogradiščana danas je otvoreno klizalište, kao jedan od brojnih sadržaja u gradu koji se organiziraju u povodu predstojećih blagdana. Potvrdili su to stojeći u redu da bi dobili klizaljke. Dakako, zadovoljni interesom mogu biti gradonačelnik Vinko Grgić i direktorica gradske Turističke zajednice Dinka Matijević, a može biti zadovoljan i Vlado Ivković, direktor Eko-konga i njegovi djelatnici odradili velik posao na blagdanskom uređenju grada i za to dobili pohvale.

Grad Nova Gradiška danas je poklonio besplatno klizanje. Narednih dana sat klizanja stoji 10 kuna. Klizalište je otvoreno radnim danom od 14 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 11 do 23 sata.

Za najmlađe koji još ne mogu na klizaljke na raspolaganju je medvjedić s kojim uz pratnju roditelja mogu uživati u radostima koje im pruža led i klizalište.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIA

Autor - 19/06/2015 0
SLAVONSKI BROD, 10. lipanj 2015. – U povodu predstojećeg praznika, Dana antifašističke borbe koji se obilježava 22. lipnja u znak…