REGIONALNI MASTERS TURNIR

837 0

Fran Rakonić osvojio 2. mjesto

– OSIJEK – U subotu i nedjelju 05. i 06. rujna 2015. godine u Osijeku, na teniskim terenima TK „Olimpija“, na regionalnom Matersu za djecu do 10 godina uspješno je nastupio i naš mladi novogradiški tenisač, član Teniskog kluba „Nova Gradiška“, Fran Rakonić. Na turniru je nastupilo ukupno 16 najboljih dječaka do 10 godina starosti iz cijele regije Slavonije i Baranje, koji su izborili nastup na završnom regionalnom mastersu svojim igrama i ostvarenim rezultatima na turnirima tijekom cijele natjecateljske sezone po službenoj rang listi Hrvatskog teniskog saveza.

 

Na kraju turnirske sezone Fran Rakonić je zauzeo ukupno 1. mjesto od ukupno 40 natjecatelja u svojoj kategoriji koji su se natjecali u ovoj sezoni i tako se plasirao među 16 najboljih sa pravom nastupa na regionalnom masters turniru.

 

Frana je u finalu pobijedio domaći dječak, osječanin Matej Dodig rezultatom 4:1, 4:2 te je tako naš Fran zauzeo odlično drugo mjesto. Ovo je odličan rezultat i „vjetar u leđa“ za Državno prvenstvo u Malom Lošinju na kojemu će Fran nastupiti zajedno sa ostalim najboljim tenisačima u svojoj kategoriji iz cijele RH.

 

Ovo je veliki uspjeh za našega mladog tenisača s obzirom na njegove godine i konkurenciju u kojoj se natječe, a ne smijemo zaboraviti i uvjete u kojima trenira za razliku od svojih protivnika. Želimo Franu da i dalje bude uporan i marljiv na treningu te da i dalje ponosno predstavlja svoj klub i grad diljem RH.

 

Autor Marko Brčić

Related Post