REKORDER ČEKA REKORDNU KAZNU: Policija ga tri puta ulovila bez položenog vozačkog ispita, nepropisne brzine i pod utjecajem alkohola

1327 0

Autor Franjo Samardžić, Foto ilustracija PUBP
SLAVONSKI BROD, 13. lipnja 2020. – Brodski policajci nemilosrdni su prema višestrukim počiniteljima težih prometnih prekršaja. Među njima je i recidivista (43), koji je unazad tri godine pravomoćno kažnjavan za teže prometne prekršaje.
U okviru pojačanih policijskih nadzora nad prometom s naglaskom na teže prometne prekršaje, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, između ostalih, sankcionirali su i višestrukog počinitelja prometnih prekršaja koji vozi automobil bez položenog vozačkog ispita, nepropisnom brzinom i pod utjecajem alkohola.

Kako priopćava Policijska uprava brodsko-posavska, 11. lipnja, u 21.35 sati, u Slavonskom Brodu, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 43-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, krećući se nepropisnom brzinom od 97 kilometara na sat (unatoč ograničenju od 50 km/h u naselju). Također je bio pod utjecajem alkohola (1,41 promila).

Policijski službenici su 43-godišnjaka priveli u službene prostorije te protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post