Sabor HSLS-a

887 0

NOVA GRADIŠKA, 19. veljače 2012. – 17. Sabor HSLS-a, na kome je u subotu ponovo za predsjednika izabran Darinko Kosor, bio je uspješan i za kandidate za stranačka tijela s našeg područja.

Zlatko Aga, predsjednik i Maja Mlađen, zamjenica predsjednika ogranka HSLS Rešetari, izabrani su u Središnje vijeće u koje je izabrana i Marija Karlovčan–Subić, predsjednica gradske organizacije HSLS-a Nova Gradiška. Za člana središnjeg vijeća s područja Brodsko-posavske županije izabran je i Marijan Šabić iz Slavonskog Broda, a po Statutu stranke članica je i predsjednica županijske organizacije Ružica Vidaković. U Statusnu komisiju izabran je Viktor Šarić iz Donjih Andrijevaca.

 

Zanimljivo je za istaknuti da su delegati HSLS-a u Središnje vijeće izabrali čak dva kandidata iz Općinske organizacije HSLS-a Rešetari, koja slovi kao jedna od najbolje organiziranih i ustrojenih, a po broju članova i najbrojnijih općinskih organizacija HSLS-a u Hrvatskoj. Da je to tako potvrđuje i broj glasova izaslanika koje je dobio Zlatko Aga za izbor u Središnje vijeće. Treći je po broju dobivenih glasova.

Zlatko Aga

Maja Mlađen

Marija Karlovčan – Subić

Related Post

HSLS REAGIRA

Autor - 27/02/2013 0
Ministar poljoprivrede odlučio je sredstvima državnog proračuna otkupiti sve mlijeko domaćih proizvođača u kojem se nalaze prevelike količine aflatoksina i…