Skup demokršćana u Starom Petrovom Selu

1215 0

STARO PETROVO SELO – Predsjedništvo ogranka Hrvatske demokršćanske stranke u Starom Petrovom Selu je u četvrtak 6. rujna održalo sjednicu u proširenom sastavu. Sjednici su prisustvovali članovi iz ogranka HDS Nova Gradiška.

Sjednicu je otvorio predsjednik ogranka Ivan Kramarić te se obratio gostima i članovima. U svome govoru kritički se osvrnuo na lokalnu vlast s posebnim naglaskom na nečinjenje povodom sve slabije lokalne infrastrukture i nepovoljnih uvjeta gospodarenja. Naglasio je kako Općina ne pomaže gospodarstvenicima te da pridonosi sve većem odlasku stanovnika iz Starog Petrovog Sela i okolnih naselja u druge dijelove Hrvatske kao i u inozemstvo.

Nakon njega ing. Vlado Hruban dao je svoje viđenje na lokalnu situaciju s osvrtom na daljnji rad ogranka.

Dopredsjednik HDS dr. Zoran Jukić, u svom obraćanju skupu, dao je svoje viđenje trenutne političke situacije u Republici Hrvatskoj. Obrazložio je političke perspektive Hrvatske demokršćanske stranke izražavajući radost zbog upisa sve većeg broja mladih u stranku. Dodatno je obrazložio moguće scenarije izbora u slijedećem periodu. Na kraju se zahvalio na pozivu te najavio skup demokršćana Slavonije i Baranje 29. rujna u Zbjegu kod Slavonskog Broda koji će biti popraćen sportskim susretom ogranaka HDS-a.

Detaljnije će članovi, preko svojih predstavnika, biti upoznati na 3. Koordinaciju ogranaka HDS koja će se održati 14. rujna u Slavonskom Šamcu.

Nakon sjednice članovi Hrvatske demokršćanske stranke u Starom Petrovom Selu sa svojim gostima nastavili su druženje uz okrepu i živu glazbu.

Related Post

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA

Autor - 26/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 26. studeni 2014. – Završna konferencija projekta „Malo poduzetništvo – velike mogućnosti”, koji je Brodsko-posavska županija provodila proteklih…