Sloga igra u subotu i nedjelj

1233 0

16. veljače 2012. – Novogradiška Sloga ipak će odigrati

dvije utakmice ovoga vikenda. Kako nam je danas kazao trener Željko Bakunić očišćen je snijeg sa pomoćnog igrališta pa će u subotu igrati Sloga protiv NK Sulkovci iz istoimenog mjesta, a sutradan u nedjelju gostuje Slavonija iz Požege, oba županijska prvoligaša. Utakmice počinju u 15 sati. Osobito se pojačala Slavonija, primjerice sa braćom Pavelić, pa će to biti dobra test-utakmica za naše nogometaše.

 

Uz te vijesti i jedna ugodna. Tomislav Đaković, 43. godišnji kapetan i skoro tri desetljeća aktivni igrač Mladosti iz Cernika, a ranije i novogradiških klubova, pristupio je novogradiškoj Slogi. Kako kaže trener Bakunić kod njega je kao junior Metalca i Tanga započeo nogometnu karijeru i po svemu sudeći u Novoj Gadiški će je i završiti. Njegovo iskustvo će mnogo pridonijeti čvrstini obrane Sloge.

 

Uz tu pozitivnu vijest došla je i negativna jer su dva najbolja strijelca Sloge izvan stroja. Igor Curić je otišao u Zagreb tražeći posao a Dario Predojević se teško povrijedio na malom nogometu i izgubljen je za proljetnu sezonu.

Related Post