Sloga najuvjerljivija

563 0

4. travanj 2012. – Županijski prvoligaši odigrali su

20. kolo gdje su klubovi s područja Nogometnog središta Nove Gradiške postigli solidne rezultate. Tu prije svega mislimo na novogradišku Slogu koja je pobijedila visoko plasirani Tomislav Pan iz Donjih Andrijevaca (2:0) i tako nastavila uspješan proljetni niz, pa su sada sa začelja stigli do desetog mjesta. Pošto u subotu ponovno igraju na svome terenu protiv devetoplasiranog Podvinja, s kojim imaju sada jednaki broj bodova (26) imaju priliku za još veći napredak na tablici. Što više, Novogradiščani su efikasnija momčad od Podvinja jer su postigli 33 pogotka, 4 više od subotnjeg gosta, a i imaju pobjedu više (8). Graničar je u Lazama pobijedio Slavonac iz Nove Kapele (3:1), pa je i dalje najbolje plasirana momčad među klubovima s našeg područja i drže peto mjesto samo 2 boda manje od četvrtoplasiranog Slavonca iz Bukovlja. Slaven iz Ljupine solidno je odigrao u Slavonskom Brodu protiv Podvinja (3:3), posebno stoga, što je domaćin vodio s 3:0 nakon dvadesetak minuta igre, a onda su Baković iz kaznenog udarca, pa Turkalj i Ordanić izjenačili (3:3). Vrijedna je pobjeda Batrine nad Mladosti iz Sibinja (3:1), tako da su Batrinci sada osmi s istim brojem bodova kao i sedma Posavina.

 

U idućem kolu bit će zanimljiva dva susjedska derbija: Slavonac i Batrina u Novoj Kapeli i Amater i Livada Željezničar u Slavonskom Brodu.

 

Rezultati 20. kola: Zadrugar – Slavonac (B) 5:2, Svjetlost – Svačić Bagi 4:2, Graničar – Slavonac (NK) 3:1, Marsonija – Amater 1:2, Sloga – Tomislav Pan 2:0, Batrina – Mladost 3:1, Livada Željezničar – Posavina 3:1.

 

Redoslijed: Livada 43, Tomislav Pan 39, Zadrugar i Slavonac (B) 37, Graničar 35, Svjetlost 32, Posavina i Batrina 27, Podvinje i Sloga 26, Slavonac (NK) i Mladost 25, Svačić 23, Slaven 21, Amater 19, Marsonija 4 boda.

 

Iduće 21. kolo: Sloga – Podvinje, Tomislav Pan – Zadrugar, Slavonac Bukovlje – Svjetlost, Svačić Bagi – Marsonija, Amater – Livada Željezničar, Posavina – Graničar , Slavonac (NK) – Batrina i Mladost – Slaven Ljupina.

Related Post