STANJE SIGURNOSTI – Uhićen nakon što je pretukao poznanika

960 0

15. studeni 2011. – Na području Policijske uprave Brodsko-posavske

tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno četiri kaznena djela od kojih su sva četiri kaznena djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta jedno kazneno djelo je imovinsko kazneno djelo i to jedno kazneno djelo krađe.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće i to jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su četiri prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dva prekršaja iz Zakona o strancima.

 

Zajedno pili pa se potukli

 

Jučer oko 20 sati u Novoj Gradiški u jednom ugostiteljskom objektu 26-godišnjak je fizički napao 33-godišnjaka (oba s područja općine Dragalić) nakon što su zajedno konzumirali alkoholna pića, koja im je iako su već bili u alkoholiziranom stanju posluživala djelatnica lokala. Tom prilikom 26-godišnjak je teže ozlijedio 33-godišnjaka, kojem je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Policija je alko-testirala oba muškarca, te je kod 33-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 1,45 promila, a kod 26-godišnjaka koji je uhićen oko 22 sata koncentracija alkohola od 0,97 promila. Protiv 26-godišnjeg mladića slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“, a protiv 21-godišnje djelatnice lokala prekršajni nalog zbog davanja alkoholnog pića pijanoj osobi.

 

Policija pronašla provalnika u kiosk

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom s područja općine Gornja Vrba utvrđena je osnovana sumnja da je on počinio kazneno djelo „Teška krađa“. On je 8./9. studenog provalio u jedan kiosk u mjestu Rušćica, vlasništvo 42-godišnjaka i iz registar kase otuđio više stotina kuna novčanog pologa. Protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo „Teška krađa“.

Related Post