ŠTO IM JE TO TREBALO? – Razbijali čaše, šutali kante za smeće i vikali na putnike u autobusu

2129 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 15.  siječnja 2018. – Dana 13. i 14. siječnja, na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su intervenirali u tri slučaja remećenja javnog reda i mira.

U prvom slučaju, dana 13. siječnja, oko 4.45 sati, unutar i ispred ugostiteljskog objekta, u Slavonskom Brodu, javni red i mir je remetio 33-godišnjak vikom i galamom, te je u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta razbio nekoliko čaša.

U drugom slučaju, 18-godišnjaka su u remećenju javnog reda i mira građana, zatekli policijski službenici, kako 14. siječnja, oko 2.45 sati, u Novoj Gradiški, šuta kantu za smeće po pločniku, koju je prethodno skinuo s ležišta.

U trećem slučaju, dana 14. siječnja, od 8 do 8.30 sati, u Slavonskom  Brodu, na Zapadnoj veznoj cesti, 38-godišnjak je tijekom vožnja, unutar autobusa (BiH registracijskih oznaka), remetio javni red i mir, vičući i galameći na putnike i vozača.

Policijski službenici protiv 33-godišnjaka, 18-godišnjaka i 38-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post