TENISKI KLUB NOVA GRADIŠKA: Pojedinačno klupsko prvenstvo 2015.

902 0

NOVA GRADIŠKA, 14. srpnja 2015. – Teniski klub „Nova Gradiška“ uspješno je završio Pojedinačno klupsko prvenstvo 2015.

 

Natjecali su se svi zainteresirani članovi kluba koji su željeli sudjelovati u jednom ovakvom natjecanju. Prijavilo se ukupno 28 tenisača koji su podijeljeni u tri grupe i to 1.liga, 2.liga i +45 liga. Natjecanje je krenulo 20.travnja 2015., a završilo 11.srpnja 2015. kada su odigrani posljednji susreti. Ukupno je odigrano126 pojedinačnih susreta kroz ovo natjecanje.

 

Treću godinu uzastopno naslov pojedinačnog klupskog prvaka obranio je Marko Brčić koji u ovom natjecanju još uvijek nema niti jedan poraz te je osvojio 1.mjesto u 1.ligi. Drugo mjesto je pripalo Marijanu Meduniću dok je treće zauzeo Ivica Kožulj.

 

U 2.ligi naslov je osvojio Darko Topić, drugo mjesto je pripalo našem mladom tenisaču Marku Pavlici dok je treće mjesto osvojio Bruno Ivanović.

 

U +45 ligi natjecali su se igrači stariji od 45 godina. Naslov prvaka +45 lige pripao je Aleksandru Joviću, drugo mjesto osvojio je Milan Prpić dok je treći Igor Glokević.

 

Izuzetno nam je drago da se svake godine povećava broj zainteresiranih tenisača za sudjelovanje u ovakvim klupskim natjecanjima kao i sve veći interes naših sugrađana za ovaj prelijepi sport. Jedini nedostatak nama tenisačima je nepostojanje teniskih terena u gradu ali ne želimo dopustiti da to utječe na naš rad i ljubav prema ovome sportu te se trudimo izvući maksimum iz onoga što imamo na raspolaganju.

Related Post