TEŠKO OZLIJEĐEN BICIKLISTA: Protiv vozača automobila (61) policija podnosi kaznenu prijavu DORH-u

1131 0

Foto Jakša Samardžić

SLAVONSKI BROD, 29. lipnja 2022. – Jučer, u 18.10 sati, u Trnjanima, Svetog Marka 184, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklista, kojom prilikom je teško ozlijeđen biciklista. Pripadnici Hitne medicinske pomoći su pružili pomoć ozlijeđenom vozaču bicikla, te ga prevezli na liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu. 

Sinoć, u 22.40 sati, u Operativno komunikacijskom centru policijske uprave zaprimljena je dojava da se radi o 49-godišnjaku čiji identitet je i potvrđen.  Policija  se  zahvaljuje na suradnji u vezi prikupljanja saznanja o ozlijeđenom biciklisti, koji jučer zbog težine ozljeda nije mogao dati podatke o sebi.

U suradnji policijskih službenika i Općinskog državnog odvjetništva, očevidom je utvrđeno da 61-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine, nije na vrijeme uočio biciklistu koji se kretao ispred njega u istom smjeru, te je došlo do udara automobila u bicikl. U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći prevezen i zadržan u bolnici na daljnjem liječenju. 

Policijski službenici protiv 61-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brod.

Related Post