TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVA GRADIŠKA

1140 0

Turistička zajednica Grada Nova Gradiška poziva Vas na 2. Festival kave i slavonskih kolača

 

NOVA GRADIŠKA – Turistička zajednica je osmislila novu manifestaciju pod nazivom „Festival kave i slavonskih kolača“ koja se organizira u suradnji s ugostiteljima iz Nove Gradiške ( Kavana Exit, caffe bar/noćni bar The corner pub, Caffe & lounge bar IN, Hotel kralj Tomislav), u Ulici Slavonskih graničara, gradska šetnica.

 

Manifestacija će započeti 13.kolovoza (subota) u 10.00 sati ispred hotela Kralj Tomislav. Za zabavni dio programa brinut će Udruga matice hrvatskih umirovljenika Nova Gradiška i Folklorni ansambl mladih.

 

Namjera manifestacije je posjetiteljima priuštiti ispijanje kave i kušanja slavonskih kolača. Kolače priprema obrt Mađarica i Pekarnica i slastičarnica Deni.

U svakom ugostiteljskom objektu posluživat će se kava iz uobičajenog asortimana objekta , uz dodavanje jedne kave koju su osmislili sami ugostitelji , a nosi naziv znamenite osobe iz novogradiške povijesti, a svi oni koji piju kavu dobit će uz nju slavonske kolače.

Turistička zajednica će za navedene lokale izraditi promotivni materijal u vidu plakata letaka i podmetača za kavu.

Ispred svakog lokala bit će postavljen drveni štand s promotivnim materijalima, kolačima i hostesama.

 

Tijekom trajanja manifestacije u svakom od ugostiteljskih objekata, koji sudjeluju u manifestaciji održavali bi se i drugi sadržaji, npr. radionica na temu pripreme kave, ukrašavanja kave, pripremu cocktaila, zabavne večeri itd.

 

Cilj ove manifestacije je ponuditi nešto posebno i drugačije u našim ugostiteljskim objektima. Isto tako je cilj pozvati posjetitelje da uživaju u njihovim prekrasnim lokalima uz dobru kavu i kolače – navodi u pozivu Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.

Related Post

VIJEĆNIČKA PITANJA

Autor - 24/03/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 24. ožujak 2013. – Iako su na kraju mandata, sjednicu Gradskog vijeća i aktualni sat, gradski vijećnici su…