TURISTIČKA ZAJEDNICA I PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ

820 0

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Turističke zajednice i Plesnog studija Marine Mihelčić 2. je srpnja na središnjem gradskom trgu održana prekrasna Plesna večer, kao dio sadržaja NG ljeta glazbe i kulture.

Novogradiške plesačice mogu se pohvaliti velikim europskim i svjetskim uspjesima i medaljama, ali posebno emotivni su nastupi u njihovom gradu. Trenerica Nataša Ledić već gotovo 10. godina radi s njih 60-ak različitog uzrasta.

 

-Nadam se da će ova manifestacija postati tradicija. Ovo je druga godina za redom kako ju održavamo. Prošle godine smo prvi puta u organizaciji TZ imali Plesnu večer i kako je bila vrlo uspješna, odlučilo smo se to ponoviti i ove godine s gostima iz Požege. Programom, zapravo jednim plesnim vrtlogom, želimo pokazati različite plesne stilove, kojima se bavimo: Lyric, Open, MTV, Jazz. Nedavno smo imali regionalno natjecanje, tako da se djevojčice predstavljaju sa svojim solo, duo i grupnim plesovima- rekla nam je, među ostalim, trenerica Nataša Ledić.

 

Nastupile su sve plesne skupine u kojima su djeca od 2 i pol do 16. godina i, prema riječima trenerice, sve djevojčice su izuzetno vrijedne i vole puno raditi i trenirati, a onda, kao rezultat, dolaze i uspjesi. Sve čestitke našim plesačicama i zahvala za prekrasno večer glazbe,emocija i pokreta.

Related Post

Ponos Hrvatske 2011.

Autor - 30/12/2011 0
U želji da mnogima olakša teške životne okolnosti, mladi Stjepan odlučio je svake godine organizirati akciju pomoći za siromašne. Na…

NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

Autor - 22/08/2016 0
NOVA GRADIŠKA – Večer tradicije i folklorne baštine dogodila se 21. kolovoza i novogradiški središnji trg oživjela prekrasnim narodnim nošnjama,…

GRADSKO VIJEĆE ODLUČILO

Autor - 27/11/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 27. studeni 2014. – Na jučerašnjoj sjednici Gradsko vijeće je donijelo odluku o ovogodišnjim dobitnicima gradskih priznanja.

S VESELJEM U ZATVOR

Autor - 22/02/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 22. veljače 2011. – Danas do ponoći novogradiški poduzetnik Dario Marenić biti će požeškom zatvoru. Odrekao se danas…