TURNIR U GAĐANJU GLINENIH GOLUBOVA HDZ- ovih PODUZETNIKA I OBRTNIKA

1511 0

Sapci, 29.9.2015. – Oko osamdeset poduzetnika i obrtnika Brodsko – posavske županije okupilo se u Sapcima na druženju u organizaciji Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a.

U popodnevnim satima na području Lovačke udruge „Kuna- Garčin“ druženje je upriličeno uz specijalitete slavonske kuhinje, tamburašku glazbu i turnir u gađanju glinenih golubova. Na turniru se natjecalo 8 ekipa i 40 pojedinaca- prvo mjesto najbolje ekipe osvojio je tim „Za bolju Hrvatsku“, a najbolji pojedinac bio je Ivan Hradovi (HIS d.o.o. Sabci).

 

„Zajednica poduzetnika i obrtnika osnovana je kako bi se na konstruktivan način pomoglo razvoju poduzetništva i obrtništva u našoj zemlji. Ideja je da mi iz tog sektora kroz ovu zajednicu možemo reći što muči poduzetništvo i obrtništvo, koje su potrebe i što bi trebalo učiniti kako bi se zaista pomoglo hrvatskom obrtniku i poduzetniku“, objasnio je predsjednik Zajednice gospodin Antun Bogović.

 

Dodao je: „Mjesto Sapce smo izabrali za današnje druženje jer smo željeli istaknuti da mi u Slavoniji imamo i dovoljno resursa i potencijalnih smjerova za novi gospodarski rast. Za primjer smo uzeli tradiciju hrvatskog lovstva iz kojeg se mogu roditi novi poslovni pothvati. Također, željeli smo ukazati da se za cjelokupan hrvatski razvoj decentralizacijom moraju razvijati i ruralna područja. Na koncu, svi mi želimo, bez obzira na politiku ostvariti jedan uspješan gospodarski kontinuitet. (Vesna Filopović)

Related Post

SKUP HDZ-a U CAGAMA

Autor - 18/02/2015 0
OKUČANI, 18. veljače 2015. – U Društvenom domu Cage upriličen je skup predsjednika Temeljnih ogranaka HDZ-a općine Okučani, promatrača HDZ-a…