U NEDJELJU PREDSTAVLJANJE U ZAGREBU

758 0

ZAGREB – U Zagrebu je osnovana Udruga ljubitelja Harryja Pottera Ministarstvo magije koja je u mjesec dana skupila oko 2000 fanova na Facebooku i oko 100 članova. No, udruga će tek doživjeti procvat jer u nedjelju se priprema

prvo predstavljanje udruge i to na tajnoj lokaciji.

 

Prijave za ovo predstavljanje na kojem će biti kviz, predavanja i druge zanimljivosti, primane su putem maila i zatvorene na 120 prijava radi kapaciteta prostora. Mnogi prijavljeni su najavili dolazak u kostimima. Predstavljanje će se održati u samom centru Zagreba, ali na tajnoj lokaciji koju će prijavljeni dobiti par sati prije događaja na e-mail.

Udruga je nastala po uzoru na Udrugu ljubitelja Star Warsa, ali s obzirom na broj ljubitelja franšize Harry Potter zaista ima potencijal i postat će jedna od najjačih franšiznih udruga u Hrvatskoj.

 

Ako ste čitali knjige ili gledali filmove o magičnom svijetu Harryja Pottera sigurno znate da je Ministarstvo magije moćna institucija koja upravlja čarobnjačkim zakonodavstvom Velike Britanije i Irske. Zahvaljujući Josipu Demeteru, Tei Hržica i Martinu Gašpariću i Hrvatska je dobila svoje Ministarstvo magije. Njihovu strast i ljubav prema čarobnjačkim likovima dijeli sve više fanova.

Related Post