U prometnoj nesreći kod Kaniže ozljede opasne po život zadobila 20-godišnja suvozačica

577 0

Foto Policija brodsko-posavska 

 

SLAVONSKI BROD,  1. siječnja 2021. –  Noćas, oko 3 sata i 15 minuta, na kolniku lokalne ceste LC-42036, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom njemačkih nacionalnih i registarskih oznaka, i kretao se lokalnom cestom LC-42036. Dolaskom do oko 1,5 km sjeverno od mjesta Kaniža, nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal. U ovoj prometnoj nesreći teške, i po život opasne ozljede, zadobila je 20-godišnja suvozačica, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju – priopćila je  Policija brodsko-posavska.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227 Kaznenog zakona Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policijski službenici  protiv 20-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Related Post