U Slavonskom Brodu po prvi puta održan “Brod Open Race” 

1423 0

Autor bpz.hr

SLAVONSKI BROD, 30. kolovoza 2021. – Nakon više od 90 godina u Slavonskom Brodu održana je BROD OPEN RACE”  – Cestovna moto utrka za otvoreno prvenstvo Hrvatske u Slavonskome Brodu u organizaciji  Big Bike racinga” i pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda. Unatoč kišovitom vremenu i padove i povrede koje su obilježile fazu treninga natjecanje je uspješno održano.

Sedma je ovo od ukupno devet utrka u ovogodišnjem kalendaru. Organizatori su iznimno zadovoljni obavljenim poslom, a jedine probleme stvaraju vremenski uvjeti. Padovi i povrede su obilježili i  treninge prije utrke u kojima je sudjelovalo devedeset vozača koji se natječu u ukupno osamnaest kategorija.

Nenead Jagodić Jago koji je bio na čelu organizacijskog tima ovogodišnje utrke kazao je kako je iznimno zadovoljan organizacijom te naglasio kako je odrađen veliki posao unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama.

Istog mišljenja je i predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin, koji je u ovoj prigodi kazao kako je današnji dan veliki događaj za sve ljubitelje sporta, a posebice moto sporta u Slavonskom Brodu.

U ime Brodsko-posavske županije utrci je nazočio i župan dr.sc. Danijel Marušić koji je rekao: “Bez obzira na vremenske prilike, moramo uživati danas ovdje jer ovo je prva utrka nakon devedeset godina. Veliko, veliko priznanje Jagi i njegovim suradnicima i evo, svi ćemo podržati da ovo postane tradicija. Natjecateljima želim puno sreće. “

Related Post

HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA

Autor - 31/08/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 31. kolovoz 2012. – Nakon iznenadne i za najsiromašnije regije poražavajuće Vladine odluke o podjeli Hrvatske na dvije…