U SUDARU DVA MOTOCIKLA KOD PRVČE TEŠKO OZLIJEĐEN MOTOCIKLIST

2993 0

NOVA GRADIŠKA – Dana 18. siječnja 2018. godine u 16,25 sati, na županijskoj cesti broj 4156, nedaleko od naselja Prvča, dogodila se prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo oz razloga što je 24-godišnjak, nakon što je guranjem uspio upaliti neregistriran i tehnički nepregledan motocikl, sjeo na isti na način da su mu obje noge bile s lijeve strane motocikla, uslijed čega je u jednom trenutku u vožnji izgubio nadzor nad upravljačem tako da je prilikom pada došlo do udara lijeve ručice upravljača njegovog motocikla u desni bočni dio neregistriranog motocikla kojim je prije stjecanja prava upravljao 17-godišnjak, a koji je pretjecao motocikl ispred sebe.

U ovoj prometnoj nesreći 24-godišnjak je u padu zadobio tešku tjelesnu ozljedu, dok je 17-godišnjak uspio zaustaviti svoj motocikl i nije ozlijeđen. Ozlijeđenom vozaču je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na liječenju. Protiv obojice vozača slijede odgovarajuće prekršajne prijave. (FO Policija brodsko-posavska)

Related Post