UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA „SUNCOKRET“: Sveti Nikola donio darove i obradovao članove udruge

1559 0

NOVA GRADIŠKA, 6. prosinca 2017. – Sveti Nikola ni ove godine nije obišao prostorije Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“.

Došao je na tradicionalno druženje članova organizirano u povodu blagdana Svetog Nikole, uručio prigodne poklone i uz zakusku se s njima družio. Ugodnom druženju doprinijeli su sponzori i donatori među kojima je i ove godine, kako ističe predsjednica Kata Vukšić, bila Poljoprivrednoj zadruzi „Prvča“ koja je ove, kao i prethodnih deset godine osigurala poklone.

Obrt „Mađarica“ i Slastičarna „Venera“ donirale su kolače, Pansion „Slavonski Biser“ i Pizzerija “Polo“ hranu, a Pekarnice „Anton“, „Europa“ i „Jergović“ kolače, croasane i krafne.

Nakon obilježavanja blagdana Svetog Nikole članovi udruge se pripremaju za sudjelovanje na Adventu u našem gradu.

Pripremaju se i za godišnju skupštinu Hrvatskog saveza udruga s intelektualnim teškoća, a koja će se održati u Daruvarskim toplicama. Uz raspravu o aktivnostima udruga i Saveza bit će to, kako kaže Kata Vukšić, dvodnevno druženje sa radionicama. Ići će predsjednica i tajnica udruge, jedan roditelj i jedno dijete.

Pripremaju se i za tradicionalno druženje za Božić.

Related Post

PREKOGRANIČNA SURADNJA

Autor - 19/12/2012 0
SLAVONSKI BROD, 19. prosinac 2012. – Prekogranična suradnja u slučajevima većih prirodnih i drugih nesreća bila je tema sastanka koji…