UPOZNAJTE ANNU MOOR

1095 0

„Društvo postoji samo kao mentalni koncept; u stvarnom svijetu postoje samo individualci.“ O.W.

 

Anna Moor ne postoji u knjizi rođenih, već se rađa kao individualka kroz koncept „Lutak“, kao vizualno i emotivno biće.

 

Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti.


Kroz singl „Lutak“ prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove „Ti si moj Lutak“. Kroz neobičnu fuziju žanrova i poseban instrumentalni prizvuk za koji su uz Annu Moor zaslužni glazbenici Marin i Helena Hraščanec, Anna prenosi dijelom nostalgičnu i toplu, a dijelom kontrastnu mračnu i hladnu atmosferu.


Svojim glasom, uz mnogo energije, Anna izražava jasan i čvrst stav. U videu se pojavljuje kroz dva vizualna stila koji prate kontraste glazbenog djela. Redatelj videospota i, uz Annu, kreator vizualnog identiteta je Dinko Šimac. Iznenađujuća je energičnost spota koju je prenijela i posebna gošća, švicarsko-japanska suvremena plesačica, Isabel Yuri Shida, koja je ostvarila osobit odnos i interakciju s Annom Moor na snimanju i time je pjesmi poklonila još jednu posebnu dimenziju.

 

Singl izdaje izdavačka kuća Intek Music.

 

 

OFFICIAL VIDEO LINK: https://youtu.be/yjnzrtUAsNM

 

 

“Ja sam sve ono što je raslo 25 godina kao sastavni dio nekog drugog, zajedno sa strahovima, apsurdom, mislima o slobodi, a sad je postalo gotovo odvojenim bićem koje je skupilo hrabrosti izložiti se svijetu.”

Related Post