“Komarac” – novi singl Jelene Oberman

513 0

Kantautorica Jelena Oberman upravo je objavila svoj četvrti singl ove godine, pjesmu „Komarac“. Ova pop pjesma u elektroničkom stilu u potpunosti je njezin autorski rad. Napisala je glazbu, tekst, aranžman, producirala je i napravila miks. Za master je zaslužan FM Mastering.

Energična, ali pomalo mračna pjesma tempirana je upravo za ljeto jer govori o komarcima koji nam obično dosađuju u to doba godine. „Komarac je ustvari metafora za emotivne vampire u ljubavnim vezama od kojih svim silama pokušavamo pobjeći, ali može se shvatiti i doslovno“, objašnjava Jelena.

Jelena Oberman dolazi iz Zaprešića i na sceni je kratko, od kraja 2020. godine kada je, za vrijeme epidemije objavila svoj prvi singl, pjesmu „Korona“. Lani je objavila svoj prvi EP „Kad riječi više nemaš“ s pet pjesama koji je još uvijek aktualan i još uvijek se sluša. Vesele je suradnje s drugim glazbenicima i producentima tako da je dosad surađivala s mnogima u Hrvatskoj, a u pripremi su i novi, uzbudljivi projekti.

Related Post

Kazališta Planet Art

Autor - 01/11/2020 0
On line kazalište uživo ima svjetlu budućnost U nedjelju, 1. studenog, se u Kazalištu Mala scena održala prva izvedba On…