USKRSNE ČESTITKE GOTOVINI I MARKAČU

746 0

NOVA GRADIŠKA, 26. travanj 2011. – Pripadnici 121. brigade HV-e – Pukovnije Nova Gradiška uputili su osuđenim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču uskrsnu čestitku. General Gotovina je čestitku dobio i zahvalio se.

Poštovani generale Gotovina,

Prigodom uskrsnih blagdana, mi pripadnici 121.

novogradiške brigade – Pukovnije Hrvatske vojske želimo Ti puno zdravlja, snage i hrabrosti da izdržiš sve ove nepravde koje su te pogodile s nadom da ćeš pravomoćnom odlukom Suda konačno biti slobodan, prije svega za svoga sina Antu, za svoju suprugu, a i sve nas u domovini Hrvatskoj, BiH i diljem svijeta koji te toliko volimo i cijenimo.

 

Poštovani generale Markač,

Prigodom uskrsnih blagdana, mi pripadnici 121. novogradiške brigade – Pukovnije Hrvatske vojske želimo Ti puno zdravlja, snage i hrabrosti da izdržiš sve ove nepravde koje su te pogodile s nadom da ćeš pravomoćnom odlukom Suda konačno biti slobodan, prije svega na radost svojih najbližih, a i sve nas u domovini i diljem svijeta koji te toliko volimo i cijenimo.

  

Related Post

GRAD NOVA GRADIŠKA

Autor - 04/08/2014 0
Poštovane sugrađanke i sugrađani, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Borba za život

Autor - 02/02/2012 0
Vip centar iz Nove Gradiške sudjeluje u akciji za izlječenje malog Mislava Antolovića iz Osijeka jedini u Hrvatskoj boluje od…