109. OBLJETNICA ROĐENJA: Cvijeće i svijeće na grobu Grigora Viteza u Kosovcu

986 0

U ponedjeljak 17. veljače u Narodnoj knjižnici i čitaonici “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci članovi Zagonetačkog kluba Dragalić promovirat će i predstaviti knjigu “ZAGONETKE GRIGORA VITEZA”

GORNJI BOGIĆEVCI – Povodom 109-te godišnjice rođenja dječjeg pisca i pjesnika našega kraja Grigora Viteza, načelnik Općine Gornji Bogićevci Pavo Klarić, voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci Jasminka Klarić i voditelj komunalnog pogona Općine Gornji Bogićevci Franjo Bungić, položili su cvijeće i zapalili svijeće na njegov grob u Kosovcu.
Svi znamo kako naša knjižnica upravo nosi ime Grigora Viteza te kako je on rođen 15. veljače 1911. godine u selu Kosovac (na području naše Općine).
U ponedjeljak 17. veljače, također njemu u čast, povodom obljetnice njegova rođenja, u Narodnoj knjižnici i čitaonici “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci članovi Zagonetačkog kluba Dragalić promovirat će i predstaviti knjigu “ZAGONETKE GRIGORA VITEZA”. Književni susret će biti upriličen s učenicima od 1.do 4. razreda PŠ Gornji Bogićevci i PŠ Smrtić i njihovim učiteljicama kao i gostima. Knjigu je priredila i o njoj će govoriti gospođa Mirjana Škrinjarić. (Jasminka Klarić)

Related Post

DAN OPĆINE STARA GRADIŠKA

Autor - 30/09/2011 0
STARA GRADIŠKA, 29. rujna 2011. – Iznimno svečano bilo je danas u Staroj Gradiški. Obilježavao se dan općine i slavio župni…