2. HRL – žene: Slavonka-Orahovica 18:20

469 0

NOVA GRADIŠKA, 8. listopad 2012. – Mlade rukometašice

Slavonke u 3. kolu natjecanja 3. HRL istok za seniorke, pretrpjele su poraz. Ugostile su iskusniju ekipu iz Orahovice, jednog od pretendenta za naslov prvaka a time ulazak u viši rang natjecanja, 2. HRL -u.

 

Zadovoljstvo je izvijestiti da naše rukometašice nisu ”pale bez ispaljenog metka”.Dapače, izjednačene do 59′ kod omjera 18:18, kada su nažalost pri nedostatku koncentracije u 59 i 60 minuti primile dva ”brzinska” gola koja su značila Orahovčankama teško izborenu pobjedu, ujedno i veliku radost, veselje a Slavonkinim mladim snagama tužne poglede i žalost.

 

Poslije tako odigrane utakmice, cure glavu gore s punim pravom, dokazale ste da znate ali većini Vas mladih nedostaje upravo ovakvih utakmica. Budite spremne sličnih utakmica bit će još, tako se stječe iskustvo. Prepoznalo je promjene u načinu, sastavu, organizaciji i pristupu igri i malobrojno gledateljstvo pružanjem podrške. Nakon ovakvih izvješća, utakmicama će biti nazočan još veći broj gledatelja, jer Novogradiški žitelji oduvijek prepoznaju i vole dobar i kvalitetan rukomet. Recimo na kraju i rezultat : RK Slavonka – ŽRK Orahovica 18:20 (9:9)

 

Slavonke su igrale u sastavu Didović, Malnar, Laslo 9, Safundžić 2, Starčević 5(3), Milinović 2, Remenar, Đaković, Bilešić, Sekulić i vratarke Sokić i Španović.

 

Ekipu je vodila trenerica Čulina Jasna,izostankom trenerice Zdunić Ljiljane radi obveza privatne naravi. (M.S.)

Related Post