24. NG LJETO: Željko Joksimović i ponoćni vatromet tisućama posjetitelja donijeli puno dobrih vibracija

3544 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Dorijan Pok Slavonski hr., Cajtung
NOVA GRADIŠKA, 18. kolovoza 2019. – Četvrta večer 24. Novogradiškog glazbenog ljeta potvrdila je dobru odluku organizatora da se popratni sadržaji izmjeste iz središta trga u gradski park i na parkiralište ispred pošte i on oslobodi za glazbene fanove koji su ga dobro napunili prošle noći. Niko ih nije brojao pa nikada sa sigurnošću nećemo znati da li ih Željko Jokismović privukao više od rekordnog Severininog koncerta.Uglavnom, posjetitelja je bilo na tisuće, kao i dobrih vibracija kojim je doprinio i ponoćni vatromet.
Sinoćnju glazbenu večer otvorile su mlade glazbene nade. Djevojčice i dječaci pjevali su poznate hitove na već tradicionalnom Festivali “Djeca pjevaju hitove” koji na Novogradiškom glazbenom ljetu već godinama organiziraju Pavo Funarić i brodska Udruga „Hobotnica“.
Glazbenoj publici Novogradiškog glazbenog ljeta sinoć se predstavio i zagrebački bend „Ljubavnici“. Svojom su svirkom potvrdili zašto postaju sve popularnija glazbena skupina.
Danas (nedjelja) 24. Novogradiško glazbeno ljeto završit će na zadovoljstvo ljubitelja folklora nastupom Folklorne skupine „Markovac“ iz Zagreba, jedne od najboljih amaterskih folklornih skupina u Hrvatskoj.

Related Post