DANAS KONTROLA BRZINE: Policija akcijama želi onemogućiti prekršitelje da ugrožavaju savjesne vozače

622 0

Policijska uprava brodsko-posavska će intenzivno provoditi preventivno-represivne akcije, koristeći svu raspoloživu opremu i uređaje za nadzor cestovnog prometa
NOVA GRADIŠKA, 23. ožujka 2019. – Na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici će danas (23.ožujka) provesti koordiniranu preventivno-represivnu akciju u prometu „Brzina“.
Cilj ove akcije je usmjeren na nadzor brzine i sankcioniranje vozača koji budu vozili nepropisnim brzinama. Akcija je također usmjerena i na otkrivanje drugih teških prekršaja u prometu (alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom) koji su najčešći i izravni uzročnici prometnih nesreća.
Policijska uprava brodsko-posavska će intenzivno provoditi preventivno-represivne akcije, koristeći svu raspoloživu opremu i uređaje za nadzor cestovnog prometa, čime žele utjecati na svijest nesavjesnih vozača i takvim akcijama spriječiti recidiviste tj. ponavljače najtežih prometnih prekršaja da ugrožavaju sigurnost drugih sudionika u prometu na prometnicama koje nadziru policajci Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post

Klaster Slavonija na turističkom sajmu u Riminiju

Autor - 05/11/2019 0
SLAVONSKI BROD – Turističke zajednice Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije realizirale su predstavljanje klastera Slavonija na sajmu TTG…