DR. DAVORIN ĐANIĆ MEĐU HRVATSKIM TOP LIJEČNICIMA

1819 0

SLAVONSKI BROD, 30. prosinac 2015. – Po izboru portala 24sata.hr. Davorin Đanić, liječnik u brodskoj Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” nalazi se među 16 liječnika u Hrvatskoj kod kojih nema liste čekanja.

Na popisu je s liječnicima iz Zagreba, Osijeka, Čakovca, Varaždina, Koprivnice, Gospića, Pule, Splita i Zadra.

 

“Ovo su liječnici kojima su nudili velike plaće u inozemstvu, ali oni su ostali u Hrvatskoj. Bolnica im je drugi dom – premašuju norme, rade duple smjene…” – piše 24. sata.

 

Davorin Đanić, nekadašnji ravnatelj Opće bolnice “Dr. Josip Benčević”, godišnje operira više od 300 puta, a u 25 godina rada obavio je i više od 7500 operacija.

 

Prof.dr.sc. DAVORIN ĐANIĆ, dr. med. primarijus, specijalist je za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata. Subspecijalist je plastične kirurgije glave i vrata, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Osijeku i znanstveni savjetnik. Predsjednik je Katedre za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u Osijeku i rukovoditelj Odjela za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata Opće bolnice «Dr. Jospi Benčević» Slavonsku Brod.

Related Post

U KRUGU OPĆE BOLNICE

Autor - 12/10/2013 0
NOVA GRADIŠKA 12. kolovoza 2013. – “Teh-Gradnje d.o.o.” iz Zagreba započela je u krugu Opće bolnice Nova Gradiška izgradnju zgrade…