Društvo „Naša djeca“ Rešetari: “Neka se i nas nešto pita”

1837 0

REŠETARI – U obilježavanje Dana općine Rešetari ove godine po prvi put je Društvo „Naša djeca“ Rešetari uključilo i najmlađe stanovnike koji su organizirali razne aktivnosti pod nazivom “Djeca u općini i općina za djecu”.

Pod motom “Neka se i nas nešto pita” održana je Mala sjednica na kojoj su djeca, predvođena Majom Marjanović, predsjednicom Društva „Naša djeca“, imala priliku družiti se s načelnikom općine Zlatkom Agom i razgovarati o temama koje ih zanimaju i predlagati aktivnosti koje će im zabavno i kreativno upotpunjuju slobodno vrijeme.

Općina Rešetarti ih je u povodu Dan općine nagradila lutkarsko-dramskom predstavom “Crvenkapica i Vučko koju je u Društvenom domu izvelo Dječje kazalište „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Slavonskog Broda.

Za učenike od 5. do 8. razreda s područja općine organiziran je foto natječaj pod nazivom „Pričam, fotografiram i super nagrade osvajam“. Pobjednicima, Svenu Mihiću iz Adžamovaca, Bartolu Kolakoviću iz Rešetara i Mariji Akmačić iz Gunjavaca nagrade su na svečanoj sjednici Općinskog vijeća upriličenoj u povodu Dana općine uručili općinski načelnik Zlatko Aga i predsjednik Općinskog vijeća Marijan Moćan.

Related Post

“Hrvatska repka” u Beču

Autor - 26/09/2019 0
14000 posjetitelja, od kojih 1000 lovaca na talente, dolazi na austrijski showcase festival Waves Vienna. Waves će glazbenoj delegaciji u…