EKO-ETNO SELO STARA KAPELA – Gradi se objekt za elitni seoski turizam

963 0

STARA KAPELA, 10. travanj 2011. – Za samo nekoliko godina Eko-etno selo Stara Kapela postalo je poznata i tražena destinacija kontinentalnog turizma. Osim što je pobudila interesa brojnih organiziranih skupina koje su posjetile ovu destinaciju ruralnog turizma i uživale u ljepotama Stare Kapela, ima i interesa za značajnija ulaganja,

koja će kada se realiziraju, ovom mjestu i njegovoj turističkoj ponudi dati nove, i to elitne sadržaje kada je u pitanju smještaj. -Jedan je gospodin iz Austrije kupio zemljište u Staroj Kapeli i ovih dana očekujemo da će početi izgradnju objekata za jedan oblik elitnog seoskog turizma sa kompletnom ponudom i tretmanima koji se mogu dobiti u hotelima u gradu i na moru. Radi se o našem liječniku koji je godinama u Austriji i namjerava pokrenuti i elitni turizam u Staroj Kapeli – kaže Petar Huljić, direktor Županijske turističke zajednice.

Uz smještaj koji nude najelitniji hoteli, posjetitelji Stare Kapele će moći koristiti brojne sadržaje koje to mjesto nudi u idiličnom okruženju.

Related Post

OPĆINA NOVA KAPELA

Autor - 03/06/2016 0
NOVA KAPELA – Hrvatske vode u suradnji s Općinom Nova Kapela izgradile su dva mosta u Sičama. Naime, razlog izgradnje…