ŽELJKO BIGOVIĆ ZAHVALJUJE BIRAČIMA

1035 0

Nova Gradiška, 14. rujna 2016. godine – Dragi prijatelji, poštovani sugrađani i birači, prije svega želim vam zahvaliti na podršci koju ste ukazali MOSTU nezavisnih lista i meni u borbi za saborske mandate u V. izbornoj jedinici

na prijevremenim parlamentarnim izborima održanim u nedjelju. Zahvaljujem od srca na podršci koju ste mi upućivali putem društvenih mreža, web portala, na ulicama Nove Gradiške te na kraju na biračkim mjestima. Dragi prijatelji, hvala vam što ste prepoznali moju iskrenost i čvrst stav usmjeren ka promjenama, a koji sam prezentirao u svojim porukama. Poštujem volju onih birača koji nisu glasali za mene, pozivajući ih ovim putem da u bliskoj budućnosti razmotre moj politički program i platformu koju zastupa MOST nezavisnih lista. To je politika čistih ruku protiv korupcije i osobnih interesa .

 

Želim istaknuti da sam sretan što je MOST nezavisnih lista postigao uspješan rezultat u cijeloj Republici Hrvatskoj, koji je pokazalo da narod želi promjene i da je vladavina jedne političke paradigme pri kraju. Ipak, treba biti realan i reći da je to dugotrajan proces čiji puni zamah tek slijedi. Ovim putem, želim zahvaliti na bezuvjetnoj podršci svom timu i svojoj obitelji koji su zajedno sa mnom profesionalno i odgovorno pristupili ovoj političkoj kampanji.

 

Na kraju , naglašavam da nas čeka drugo poluvrijeme, a to su lokalni izbori koji će se održati u petom mjesecu 2017. godine, a u čiji pozitivan rezultat ne sumnjam. Svjestan sam da su građani umorni od kampanja i glasovanja, ali pozitivne promjene u Republici Hrvatskoj su pokrenute, stoga treba dodatno stvarati kritičku masu ljudi koji žele boljitak našem kraju i Republici Hrvatskoj.

 

U Novoj Gradiški postoje mladi, visokoobrazovani ljudi, neopterećeni prošlošću koji nemaju „repova“ ni „dugova“ iz prošlosti. Takve ljude trebamo, takve ljude tražimo da vode našu sredinu i brinu o njenom budućem razvoju. Spoj mladosti i iskustva je garancija za uspjeh.

 

S poštovanjem,

Željko Bigović, ing

Related Post