OSNIVAČKA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE ORAH-a

507 0

Nakon osnivačke sjednice uslijediti će tribina pod nazivom “Poljoprivredna politika ORaH-a i korištenje sredstava iz EU fondova”.

NOVA GRADIŠKA, 4. veljače 2015. – Svečanu osnivačku sjednicu Gradske Organizacije OraH-a Nova Gradiška održati će u nedjelju 8. veljače 2015. godine u 15 sati u Gradskoj vijećnici.

Nakon osnivačke sjednice uslijediti će tribina pod nazivom “Poljoprivredna politika ORaH-a i korištenje sredstava iz EU fondova”.

 

Uz predsjednicu ORAH-a dr.sc.Mirela Holy nazočno će biti i cjelokupno vodstvo stranke OraH. Osnivačku sjednicu saziva regionalna organizacija Istok stranke Održivi razvoj Hrvatske.

Uvodničarka će biti povjerenica Gradske organizacije Nova Gradiška Ksenija Zuzija i gosti dr.sc.Mirela Holy- predsjednica ORaH-a, prof.dr.sc.Davor Škrlec, potpretsjednik ORaH-a, Božana Zadro, dipl.iur., potpredsjednica ORaH-a i Hrvoje Horvat,glavni tajnik ORaH-a.

 

Nakon Osnivačke skupštine održat će se tribina s početkom u 16.15 pod nazivom POLJOPRIVREDNA POLITIKA ORaH-a I KORIŠTENJE EU FONDOVA.

Moderator predavanja i predavaču bit će univ.spec.oec. Igor Filko, Hrvoje Horvat i mr.sc. Miroslav Kovač iz udruge “Živo selo”.

 

OraH se zalaže za ravnomjeran razvoj ruralnih područja poboljšanjem poljoprivredne proizvodnje,razvoj održive poljoprivrede Hrvatska može temeljiti na proizvodnji domaće, kvalitetne ,organske i ekološke hrane te na taj način ići u korak s EU uz potporu sredstava iz EU.

Related Post

ZAVJET ZA HRVATSKU

Autor - 12/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 12. travanj 2013. – Nakon što je u ožujku osnovan Inicijativni odbor konstituiran je i Gradski odbor Zavjeta…

IZ HRVATSKOG SABORA

Autor - 16/03/2016 0
ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 16. ožujak 2016. – Davor Vlaović je mandat u Hrvatskom saboru započeo aktivno. U ime Kluba…