FESTIVAL CRAFT PIVA MALIH NEZAVISNIH PIVOVARA NOVA GRADIŠKA, GRADSKI PARK 15-17.8.2019.

752 0

Autorica Marijana Bošnjak

NOVA GRADIŠKA – U četvrtak 15.8.2019. u 18:00 sati u Gradskom parku u Novoj Gradiški otvaramo 5. po redu BOŠNJAK CRAFTiNG – festival craft piva.

Prvi festival craft piva u Novoj Gradiški održan je 2015. godine kada je u Hrvatskoj bilo desetak malih nezavisnih proizvođača piva.
Predložili smo tada čelnicima Grada i Turističke zajednice da u vrijeme Novogradiškog glazbenog ljeta pozovemo svoje prijatelje pivare i tako oplemenimo ovu lijepu ljetnu manifestaciju na koju svi rado dolaze.

Prijedlog je prihvaćen, pivari su došli, a Nova Gradiška je svrstana među gradove koji su među prvima pružili ruku malim nezavisnim proizvođačima piva i tako podržali domaći proizvod.

Naziv našeg festivala craft piva BOŠNJAK CRAFTiNG dolazi od riječi Bošnjak, Craft i Nova Gradiška.

Festival se održava u gradskom parku uz Tri gracije, traje 15-17.8.2019. u vrijeme manifestacije Novogradiško Glazbeno Ljeto 2019.

CRAFT PIVOVARA je mala, zanatska pivovara u kojoj je većinski vlasnik sam pivar.
Proizvodnja je manufakturna, a pristupa joj se s puno pažnje, ali i novih kreativnih ideja koje rezultiraju kvalitetom i pivskim stilovima kakve je nemoguće sresti kod velikih korporacijskih pivovara.
Čast nam je i zadovoljstvo, u našem gradu, već petu godinu za redom organizirati festival kojim predstavljamo rad pivara iz cijele Hrvatske.

Dolaze nam:
Popster pivovara – Slavonski Brod
Pulfer – Zagreb
Pivovara Slavonica – Pakrac
Braccia brew – Pula
Varoška Pivovara – Zadar
Nova runda – Zagreb
Franz pivo – Pleternica
5th Element – Daruvar
Slawoner – Požega
Dvije Krigle – Županja
Zmajska pivovara – Zagreb

Zahvaljujemo na potpori Grupaciji malih nezavisnih pivovara u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Brodsko-posavskoj županiji i Gradu Nova Gradiška.

Dobro nam došli! Obitelj Bošnjak.

Related Post

POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

Autor - 17/10/2014 0
Akcijom „Zajedno“, informiranjem i educiranjem potencijalno ugroženih skupina, nastojanja su, utjecati na povećanje broja otkrivenih žrtava trgovanja ljudima u RH…