GODIŠNJA SKUPŠTINA

920 0

U petak 21. veljače 2014. godine, u prostorijama Hrvatskog pjevačkog društva “Tomislav”, održana je prva godišnja skupština Udruge za kreativni razvoj “Chernik Campus”.

 

Skupštinu je vodio predsjednik udruge Dinko Šimić, uz dnevni red koji je obuhvatio izvješće o radu u 2013. godini, financijsko izvješće o poslovanju Udruge u protekloj godini, plan rada i financijski plan za 2014. godinu, te točku razno.

 

Iako osnovana u mjesecu travnju 2013. godine, Udruga “Chernik Campus” pokazala se kao vrlo aktivna, te je u izvješću za proteklu godinu još jednom podsjetila nazočne članove i goste na uspješno realizirani projekt “Kino pod zvijezdama”, obilježavanje blagdana sv. Nikole i darivanje djece u dječjem vrtiću u Cerniku, te novi projekt koji je apliciran tijekom 2013. godine na natječaj Agencije za mobilnost i programe Europske Unije, a koji će se provoditi u razdoblju od mjeseca lipnja – studenog 2014. godine.

Pozdravne riječi članovima uputili su i načelnik Općine Cernik, Nikola Jugović, predsjednik HPD-a “Tomislav”, Đuro Vuk, te predsjednik Udruge voćara i vinogradara Cernik, Zvonko Živković koji su nazočili Skupštini, pohvalili inicijativu za okupljanjem mladih, te istaknuli potrebu aktiviranja mladih i preuzimanja uloge aktivnih dionika u razvoju lokalne zajednice.

 

Posebno ohrabrujuće riječi uputio je načelnik općine, koji je prepoznao i pohvalio rad Udruge u protekloj godini i iskazao da će Općina Cernik, sukladno mogućnostima osigurati financijsku i svaku drugu potporu u budućem radu i provedbi projekata i inicijativa Udruge “Chernik Campus”.

 

Nakon službenog dijela Skupštine, nastavljeno je druženje članova i gostiju u neformalnom ozračju, te je pristupnice za članstvo u udruzi podnijelo pet novih članova, čime Udruga “Chernik Campus” sada broji ukupno 18 članova.

 

Autor: Chernik Campus

Related Post