TAEKWONDO KLUB “VUKOVI”

668 0

Dana 29. travnja 2012. godine održano je osmo po redu taekwondo natjecanje pod nazivom ”Bljesak”. Osnivači taekwondo kluba u Novskoj na ovaj način održavaju sjećanje na vojno-redarstvenu akciju ”Bljesak”, a natjecanje je uvršteno i u raspored službenih taekwondo natjecanja Hrvatskog taekwondo saveza.

 

Za Novu Gradišku borilo se 16 boraca u svim predviđeni dobnim kategorijama i to mlađim kadetima, kadetima i juniorima. Odličjima su se okitili:

 

1. Martina Rakitić – kadetkinje do 29 kg – zlato.

2. Leo Despotović – kadeti do 61 kg – zlato.

3. Antun Kipšić – kadeti preko 65 kg – zlato.

4. Stjepan Mtokanović – mlađi kadeti do 24 kg – zlato.

5. Teo Knđera – kadeti do 49 kg – srebro.

6. Mihael Maglov – kadeti preko 65 kg – srebro.

7. Tin Katalenac – kadeti do 53 kg – srebro.

8. Lora Đurić – mlađe kadetkinje do 30 kg – bronca.

9. Barbara Pavković – juniorke do 59 kg – bronca.

 

Bez plasmana ovaj put ostali su Dorian Čurčić, Robert Jung, Luka Mesec, Ana Matokanović, Leandrea Sužnjev, Larissa Gubić i Karmen Maglov.

Rezultati ostvareni u konkurenciji kadeta bili su dovoljni da Vukovi zauzmu prvo mjesto na ljestvici od čak 33 kluba.

Zadovoljni smo urađenim i viđenim. Nismo nastupili u punom sastavu obzirom da nam se dio ekipe pripremao za sakrament Svete potvrde. Evidentan je uspon u rezultatima. Godinu smo započeli odlično unatoč činjenici da su nam neki članovi osim dobne kategorije promijenili i težinsku. Ne pate nas ozljede i odrađujemo zacrtani plan do državnog prvenstva.

 

Related Post

UDRUGA POZITIVA

Autor - 22/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 22. veljače 2013. – U okviru 6. Tjedna psihologije u Hrvatskoj, u srijedu 20. veljače u organizaciji Udruge…