U srijedu u Cerniku derbi Mladost – Graničar

411 0

2. svibanj 2012. – Nogometaši Mladosti igraju u srijedu u izvanrednom međukolu 3.HNL,Istok, derbi utakmicu sa vrlo dobrom momčadi iz Županje.Trener Dinko Terzić raspektira suparnika koji je u nedjelju postigao 7 golova protiv imenjaka iz Antina, ali ne strahuje za ishod vjerujući u tradiciju nepobjedivosti u Cerniku, ali i u činjenicu što će konačno imati na okupu kompletnu momčad.

U Višnjevcu su nastupili prošlog vikenda bez 3 standardna igrača, požutjelih Mulca, Akmačića i Kumića, te prvog vratara Marka Kao, pa je poraz donekle i očekivan (0:3), iako je rezultat čak mogao biti i daleko povoljniiji. Međutim, u srijedu 2. svibnja svi su igrači na okupu i Cerničani će nastojati zabilježiti pobjedu i tako nastaviti niz uspjeha na domaćem terenu što će im omogućiti ponovni povratak među “veliku vodeću četvorku”.

Trener ističe i mladu prinovu iz Rešetara pričuvnog vratara Piccola koji je solidno branio u Višnjevcu, ali vjeruje da je iskusni Kao bio na vratima, vjerojatno bi rezultat bio povoljniji. Pošto nema ozlijeđenih igrača, a momčad će biti sva na okupu, opće uvjerenje je da bi Mladost mogla načiniti iznenađenje i pobijediti, inače vrlo dobru, drugoplasiranu momčad Graničara. Da bi u tome uspjeli potrebno je pored dobre igre imati i brojnu podršku vjernih gledatelja.

U svakom slučaju, obzirom na kvalitetu jedne i druge momčadi očekuje se vrlo dobra, kvalitetna i zanimljiva utakmica koju vrijedi pogledati, a početak je u 17 sati, ponovit ćemo izuzetno u srijedu 2. svibnja u Cerniku.

Related Post