GRAD RASPISAO NATJEČAJ ZA DOVRŠETAK RADOVA NA DJEČJEM VRTIĆU

529 0

NOVA GRADIŠKA, 12. ožujak 2014. – Grad Nova Gradiška raspisao je natječaj za izvođača radova na dovršetku dogradnje i adaptacije dječjeg vrtića „Maslača“. Rok za dostavu ponuda je 26. ožujak

i ako ne bude neplaniranih okolnosti na natječaj (žalbe), radovi će vrlo brzo započeti i kako očekuje gradonačelnik Željko Bigović, biti dovršeni u rujnu i do početka nove vrtićke godine. Trebalo je utrošiti dosta truda da bi se, nakon problema s izvođačem radova, prekinuti radovi na obnovi vrtića nastavili.

-Prošle godine smo inicirali da Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova posao dogradnje i adaptacije dječjeg vrtića dodijeli Gradu. Uspjeli smo da se raskine ugovor s dosadašnjim izvođačem radova tvrtkom Feniks i ove godine smo potpisali ugovor s Ministarstvom po kojem je Grad preuzeo sve poslove obnove i završetka radova.

Prošli tjedan je objavljen natječaj u oglasniku javne nabave na koji se već javljaju razni ponuditelji i neke domaće tvrtke. Ima dosta obrtničkih poslova iz područja malog poduzetništva i obrtništva . Vjerujem da će naći mogućnost zajedničkog nastupanja i da će se u obnovu vrtića uključiti što više tvrtki s područja grada Nove Gradiške – kaže gradonačelnik Željko Bigović.

Vrijednost radova je 3,1 milijun kuna bez PDV-a, koje su osigurali Ministarstvo regionalnog razvoja i Grad. Radovi bi trebali biti dovršeni u krajnjem roku od 8 mjeseci.

Related Post

BURZA RADA

Autor - 22/11/2014 0
Ostali nezaposleni su evidentirani na području općina Cernik (482), Davor (316), Nova Kapela (473), Rešetari (615) i Staro Petrovo Selo…