GRADONAČELNIK VINKO GRGIĆ OTVORIO DJEČJE IGRALIŠTE U PRVČI

1532 0

NOVA GRADIŠKA – U nazočnosti većeg broja djece i mještana Prvče gradonačelnik Vinko Grgić prigodno je jučer u Mjesnom odboru Prvača otvorio dječje igralište.

-Drago mi je što danas mogu podijeliti radost djece koja su se okupila na ovom igralištu i dobila ono što zaslužuju. Naš se grad godinama deklarira kao Grad prijatelj djece što posljednjih godinu dana to i dokazujemo.

Najavili smo da ćemo svake godine otvoriti jedno dječje igralište, a ove godine ovo je jedno od tri igrališta koja ćemo otvoriti u Novoj Gradiški. To je trend koji ćemo nadam se nastaviti i dalje. Razmišljamo o svim dijelovima grada, kako bi svaki dio grada dobio ovakvo igralište. U listopadu prošle godine na Urijama smo otvorili vrlo lijepo igralište i nastavljamo dalje. U uređenje i opremanje dječjeg igrališta u Prvči Grad je uložio 100.000 kuna. Zahvaljujem se Mjesnom odboru Prvča, gradskom vijećniku Marijanu Radiću kao i ostalim vijećnicima koji su govorili o problemima na području mjesnih odbora – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić i najavio otvaranje dječjeg vojnog igrališta pored Vrtića „Radost“ za koji je napravljen i drugi ulaz, a za nešto više od mjesec dana u Sportskom centru „Ivo Petranović“ i otvaranje kutka za djecu.

U ime mještana zahvalio se Tomislav Bećirević, predsjednik Mjesnog odbora Prvča.

-Danas je ovo najljepše mjesto u Novoj Gradiški za djecu koja su se okupila na ovom dječjem igralištu. Prošle godine smo otvorili igralište za male sportove i dobili rasvjetu, a ove godine smo dobili ovo dječje igralište. Nadam, se da ćemo i dalje ovako nastaviti – kazao je Tomislav Bećirević, pozdravljajući okupljene mještane i djecu, gradonačelnika Vinka Grgića, zamjenicu gradonačelnika Vesnu Đapić, prisutne ravnatelje gradskih ustanova, gradske i županijske vijećnike.Zahvalio se gradonačelniku i svima drugima koji su dali doprinos da Prvča dobije dječje igralište.

Related Post

BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 03/06/2016 0
SLAVONSKI BROD – U ponedjeljak, 30. 05.2016. u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije održana je smotra Specijalističkog tima za logistiku.