GRADSKA KNJIŽNICA NOVA GRADIŠKA

708 0

NOVA GRADIŠKA, 12. prosinac 2014. – U prostoru studijske čitaonice Gradske knjižnice Nova Gradiška sinoć je održan prvi sastanak Čitateljskog kluba, koji je počeo s radom u danima obilježavanja 266. rođendana Nove Gradiške.

Vršiteljica dužnosti ravnateljice prof. Biljana Dakić pozdravila je vjerne čitatelje Gradske knjižnice i učenike Gimnazije, predstavila djelatnike knjižnice i prof. Ljiljanu Ptačnik i zahvalila im na osmišljavanju aktivnosti Čitateljskog kluba i početku njegovog rada.

Zahvaljujući učenicima Gimnazije nazočni su mogli uživati u „čitanjima zavičajnika“ Mire Gavrana i interpretaciji pjesama „Čitajmo pjesme ljubavne“.

Zanimljivo i poticajno stručno predavanje iz područja biblioterapije „Knjiga-lijek za dušu“ održala je Mateja Jurić Marelja, dr.med.

Prof. Biljana Dakić poziva čitateljice i čitatelje, sve ljubitelje lijepe riječi, knjiga, ljubavi, prijateljstva, osmijeha, našega grada i svega što život čini dostojnim radosti življenja, da postanu članice i članovi Čitateljskog kluba Gradske knjižnice Nova Gradiška.

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI 2013.

Autor - 04/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 4. srpanj 2013. – Tradicionalna manifestacija „Ljeto u knjižnici“ ove se godine održava dvanaesti oputa na radost novogradiške…