GRADSKA KUGLAČKA LIGA

1589 0

NOVA GRADIŠKA, 19. svibnja 2014. – Nakon dvomjesečnih zanimljivih i kvalitetnih utakmica završila je tradicionalna Gradska kuglačka liga Nove Gradiške,koju je sedmu godinu za redom vrlo uspješno organizirala i provela HVIDR-a Nova Gradiška.

 

Gradska kuglačka liga je počela 15.04.i trajala do 17.05.2014..g. Na ovom natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa , od toga ukupno 56 natjecatelja što je utakmicama davalo posebnu draž i napetost.Gotovo da nije bilo utakmice u kojoj nije bilo uzbuđenja, vrlo dobrih poteza,a finale je bila poslastica za sve ljubitelje kuglanja gdje su snage odmjerili 4 najuspješnije momčadi: HVIDR-a Nova Gradiška,VILENJACI, HALO 192 i OBRTNIK-BAM. Dramatika te finalne završnice pokazala je najbolje koliko je ova liga opravdala svoje postojanje kako kvalitetom natjecanja tako i zanimanjem za susrete.

Velika je zasluga vodstva lige koja je to sjajno natjecanje organizirala i provela, što najbolje potvrđuju i završne riječi predsjednika udruge HVIDR-a Nova Gradiška Pavla Filipovića, koji je istakao vrijednost tog gradskog natjecanja i ujedno čestitao ovogodišnjem prvaku svojim suigračima HVIDR-e Nova Gradiška svečanosti podjele nagrada Pavle Filipović je još jednom čestitao pobjedniku, zahvalio svim ekipama na sudjelovanju u Gradskoj kuglačkoj ligi te Gradu Nova Gradiška na glavnom pokroviteljstvu.

 

Predsjednik novogradiške HVIDR-e se zahvalio ostalim ekipama na sudjelovanju u Gradskoj kuglačkoj ligi.Posebno se zahvalio zamjenici gradonačelnika dr. Ljiljani Lukačević na pokroviteljstvu Gradske kuglačke lige te što su svojim odazivom uveličali velika sportska događanja u gradu Nova Gradiška, Filipović se zahvalio svim sponzorima Gradske kuglačke lige :Ministarstvo Branitelja,(Allians osiguranje,Carlsberg Croatia d.o.o.) a posebnu zahvalu su dobili članovi udruge HVIDR-a Nova Gradiška: Antun Stanković, Bane Tomašić, Dario Đapić,Željko Zboril te Matej Zboril, i Marijan Radić koji su pokazali svoj nesebičan trud i rad u besprijekornoj organizaciji gradske kuglačke lige.Nakon ovog izvješća predsjednika HVIDR-e slijedila je dodjela nagrada.

Zlatko Bunjevac, član predsjedništva, uručio je plaketu i zahvalnicu za pokroviteljstvo Gradske kuglačke lige 2014.g. zamjenici gradonačelnika dr. Ljiljani Lukačević koja se zahvalila na ovako lijepom daru, pohvalila organizatora HVIDR-a N.G. i čvrsto obećala da će i dalje financijski podržavati ovako veliki program događanja u našem gradu .Nakon ovih pohvalnih riječi Filipović je zamolio zamjenicu gradonačelnika dr. Ljiljani Lukačević ,te Štefana Pauna predsjednika Županijske HVIDR-e da izvrše dodjelu ostalih nagrada .

 

Zahvalio se i ostalim sponzorima: Ministarstvu branitelja.,Brodsko-posavska županija, ALLIANZ OSIGURANJE”,CARLSBERG CROATIA d.o.o. (pan) te na medijskom praćenju: novagra, ngonline.net , info RNG

 

Autor Pavle Filipović

Related Post

KK “Obrtnik”

Autor - 11/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 11. veljače 2013. – U 13. kolu HKL- Regije istok kuglačice KK “Obrtnik” u subotu su protiv KK…

POZIVNICA ZA RUKOMET

Autor - 08/11/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 8. studeni 2012. – Za ljubitelje rukometa pred nama je vikend bogat ženskog rukometa. RK „Slavonka“ poziva Novogradiščane…