GRADSKA PRIZNANJA 2013.

1920 0

Josip Ivanišević uspio se othrvati trgovačkim lancima i u svojim prodavaonicama upošljava 12 djelatnika

 

NOVA GRADIŠKA, 4. siječanj 2014. – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje MEDALJU GRADA, TRGOVAČKOM OBRTU “PAUN” vlasnika Josipa Ivaniševića, za doprinos u razvoju obrtništva, uspješnom poslovanju i zapošljavanju.

 

Gospodin Josip Ivanišević rođen je 11. lipnja 1970. godine u Novoj Gradiški, oženjen, otac dvoje djece. Osnovnu i srednju školu završio je u Novoj Gradiški, sudionik Domovinskog rata i nositelj Spomenice Domovinskog rata.

Već 14 godina vlasnik je uspješnog Trgovačkog obrta “Paun”. U svojim prodavaonicama upošljava 12 djelatnika, mnogi od njih su u ovoj tvrtki od samog početka što je potvrda dobrog i korektnog odnosa.

O uspješnosti obrta svjedoče brojni suradnici i poslovni partneri, a posebno su ponosni na činjenice da su uspjeli opstati na tržištu usprkos dolasku trgovačkih lanaca u naš grad te da svoje obveze redovno podmiruju.

Gospodin Josip Ivanišević rado se odaziva na sve zamolbe za financijskom potporom udrugama u gradu i humanitarnim akcijama za pomoć siromašnim i bolesnim građanima, stoga vjerujemo da je zbog svega iznesenog i ovoga puta ovo prestižno gradsko priznanje stiglo “u prave ruke” – navodi se u obrazloženju o dodjeli priznanja.

Related Post

REGISTAR BRANITELJA

Autor - 09/01/2013 0
Od 4.500 pripadnika 121. brigade evidentiranih sredinom 1992. godine broj je narastao na gotovo 10.000