GRADSKSA KNJIŽNICA NOVA GRADIŠKA

988 0

NOVA GRADIŠKA, 9. veljače 2016. – Dječji odjel Gradske knjižnice bio je danas mjesto gdje nisu uzalud došli mališani iz dječjeg vrtića „Radost“ predvođeni odgojiteljicama Blaženkom Đurić i Jelenom Rosić-Prgomet.

 

Da se u povodu maškara i Valentinova druže, dobro zabave i vesele pobrinuli su se članovi Dramske skupine nižih razreda i učenici 2. a razreda OŠ “Mato Lovrak” Nova Gradiška pod voditeljstvom učiteljice savjetnice Željke Trlin.

Nakon što ih je sve pozdravila ravnateljica Gradske knjižnice Biljana Dakić, pjevalo se i plesalo pod maskama, recitirale maskenbalske šale, odnosno kratke pjesmice Gustava Krkleca. Za mališane iz vrtića osnovci su izveli igrokaze Snjeguljica i sedam patuljaka i Čudna ljubav.

 

Današnje druženje i dobra zabava na Dječjem odjelu Gradske knjižnice bili su uvod u brojna kreativna druženja koja će tijekom i ove godine Gradska knjižnica i njeni djelatnici organizirati za najmlađe Novogradiščane.

Related Post

LJETO U KNJIIŽNICI

Autor - 10/08/2016 0
NOVA GRADIŠKA – Na Odjelu za djecu Gradske knjižnice Nova Gradiška danas je održano još jedno ljetno druženje novogradiških mališana.…

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 14/07/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 14. srpanj 2014. – U sklopu „Ljeta u knjižnici“ 11. je srpnja održana još jedna kreativna radionica zanimljivog…