HDZ-ovi VIJEĆNICI ODREKLI SE NAKNADE

784 0

SLAVONSKI BROD, 27. veljače 2015. – Klub vijećnika Hrvatske demokratske zajednice Županijske skupštine Brodsko – posavske županije donio je odluku da se HDZ-ovi županijski vijećnici odreknu dijela naknade za sudjelovanje na

današnjoj Županijskoj skupštini u korist Anite Herceg. Vijećnici HDZ-a nadaju se da će ova njihova humanitarna gesta pomoći teško bolesnoj Aniti Herceg pri potrebnom liječenju. Također su pokrenuli inicijativu u Županijskoj skupštini i pozvali vijećnike drugih političkih stranaka da se odreknu dijela svoje naknade te prema vlastitom mogućnostima pomognu u liječenju ove mlade djevojke.

 

Dvadesetsedmogodišnja Anita Herceg iz Slavonskog Broda doživjela je srčani zastoj krajem prosinca prošle godine i od tada je na odjelu intenzivne njege u brodskoj bolnici. Njezino sadašnje zdravstveno stanje je teško, a za njezin budući oporavak i intenzivnu rehabilitaciju u Krapinskim toplicama potrebna su značajna novčana sredstva koja njezina obitelj nema. Pokrenuta je akcija pomoći za njezino liječenje, a račun za uplatu je: Mirko Herceg, Naselje Andrije Hebranga 7/18, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska. IBAN: HR33 2340 0093 2196 8668 5 (Tekući račun u kunama). SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb d.d.: PBZGHR2X.

 

Priopćenje za javnost potpisao je Davorin Slišurić, dipl. iur., predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini BPŽ.

Related Post