HUMANITARNI KONVOJ EUROBAJKERA IZ NOVE GRADIŠKE OTIŠAO ZA ŽEPČE, LIVNO I RIJEKU

393 0

NOVA GRADIŠKA, 19. svibanj 2015. – U ime Grada Nova Gradiška gradonačelnik Željko Bigović je, kao pokrovitelj humanitarno-bajkerske akcije koju zajednički organiziraju udruga Eurobiker Charity Croatia i udruga – donator

Biker-Brummi-Hilfe iz SR Njemačke, zajedno s županom Danijelom Marušićem, jutros ispratio njene sudionike i organizatore.

Podsjetimo. Euro bajkeri su, uz potporu u organizaciji hrvatskih eurobajkera, jučer iz konvoja, od ukupno 18 šlepera humanitarne pomoći, osam šlepera dostavili za potrebe novogradiške bolnice.

Gradonačelnik i župan su im se još jednom zahvalili na vrijednoj donaciji u kojoj su aparati i uređaji, namještaj i druge potrepštine namijenjene zdravstvu i invalidnim osobama.

-Doprinijeti će boljoj zdravstvenoj usluzi u novogradiškoj bolnici, a dio će (krevete, kolica) moći dobiti i invalidne osobe za potrebe u svojim domovima, a dio i osobe zbrinute u domovima za stare i nemoćne osobe – kazao je gradonačelnik Bogović i još jednom naglasio da su eurobajkeri još jednom dokazali da se radi o ljudima velikog srca.

Konvoj s humanitarnom pomoći krenuo je danas iz Nove Gradiške za Žepče i Livno, te Rijeku.

Related Post