IZVANREDNA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

1885 0

NOVA GRADIŠKA, 23. kolovoza 2017. – Predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas -Vujčić, dr. med., za danas u 18 sati sazvala je izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća. Na dnevnom redu su dvije točke. Jedna je Izvješće mandatnog povjerenstva, a donošenje Odluke o davanju odobrenja za sklapanje Ugovora o unosu stvari.

Kako neslužbeno doznajemo Željko Bigović je svoj mandat gradskog vijećnika stavio u mirovanje pa će ga sa Liste grupe birača kao slijedeća na listi u Gradskom vijeću zamijeniti Marija Karlovčan – Subić.

Gradski vijećnici bi trebali donijeti i odluku kojoj se gradskoj tvrtki Cekom (Centar za kompetenciju za napredno inženjerstvo) , kao pravnom subjektu koji je osnovan radi poticanja gospodarskog razvoja putem primjene istraživanja i razvoja, te komercijalizacije inovacija u poslovnom sektoru, prebacuju CNC strojevi u vlasništvu grada. Na taj će se način povećati temeljni kapital CEKOM-a nužan za zadovoljavanje uvjeta kod apliciranja za sredstva EU namijenjena novim tehnologijama.

 

Related Post

OBAVIJEST SLAVČE

Autor - 04/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 4. lipnja 2014. – Obavještavamo vas da je ponedjeljak, 2.6.2014., provedeno uzorkovanje vode od strane Zavoda za javno…

GRADSKO VIJEĆE ODLUČILO

Autor - 03/03/2014 0
Većina korisnika gradskih prostora su državne institucije. Vlada RH je uvela PDV-e pa neka ga onda i plati – kazao…