POČINITELJA TRAŽI POLICIJA: Upucani 31-jednogodišnji Milan Gubić bori se za život ?!

1529 0

SLAVONSKI BROD – Dana 22. kolovoza 2017. godine u 22,30 sati Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini jednog ugostiteljskog objekta došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu.

Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga teško ozlijedio. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru, a u cilju pronalaska istog, policija poduzima intenzivne mjere traganja.

Iako policija ne govori o identitetu napadača i žrtve, prema informacijama do kojih je neslužbeno došao SBplus, ranjen je 31-godišnji Milan Gubić i nalazi se u životnoj opasnosti. Naime, dva puta je upucan u nogu, a jednom u stomak. Koliko su rane opasne najbolje svjedoči činjenica da je noćas za njegov život borilo se pet brodskih liječnika specijalista.

Mada su liječnici, zasad, uspjeli spriječiti najgore, pacijent se još uvijek nalazi u životnoj opasnosti – u induciranoj je komi – kazali su jutros liječnici u svojoj izjavi za SBplus.

Related Post