JOŠ JEDNO PRIZNANJE DARIU MARENIĆU, OSNIVAČU ELDE I ČLANU CRANE

1003 0

Elda d.o.o. dobila je nagradu za najbolji proizvod i tvrtku u cijeloj industriji u konkurenciji preko 160 poduzeća iz cijelog svijeta

 

NOVA GRADIŠKA, 23. travanj 2016. – Na Vapor Fairu, jednom od najvažnijih događaja u industriji e-cigareta te tekućina za e-cigarete (poznatoj kao vapor industriji), Dariju Mareniću, članu CRANE-a i osnivaču tvrtke Elda d.o.o. dodijeljena je nagrada za najbolji proizvod i tvrtku u cijeloj industriji. Za nagradu se natjecalo preko 160 poduzeća iz cijelog svijeta koja su izlagala svoje proizvode na sajmu.

 

Među brojnim tvrtkama iz Amerike, Dalekog istoka, cijele Europe i Kine, Elda se svojim proizvodima istaknula po inovativnosti, vrijednosti koju kupci dobiju za svoj novac, kvaliteti proizvoda te kvaliteti i bonitetu tvrtke što su ujedno bili i kriteriji za dodjelu nagrade. Dariju Mareniću ovo nije prva takva nagrada; samo neke od nagrada i priznanja Elda je dobila 2014. i 2015. godina kada je Vapor Digest, poznati magazin u SAD-u uvrstio tvrtku Elda među proizvođače e-tekućina sa zlatnim standardnom, Croma je proglasila Darija Marenića najboljim projekt menadžerom u Hrvatskoj 2015., dok je tvrtka Elda postala nositeljem AAA certifikata bonitetne izvrsnosti.

“Ova priča odličan je primjer kvalitetne hrvatske gospodarske diplomacije jer upravo tvrtke koje su u stanju biti najbolje u svijetu mogu pozitivno utjecati na hrvatsko gospodarstvo i naš imidž u svijetu. Posebno mi je drago da je dodjela ove nagrade bila upravo u Frankfurtu, koji je jedan veliki centar moći, tehnologije i razvoja, a sama nagrada jako nam puno znači u promociji našeg proizvoda na zahtjevnom europskom tržištu“ – zaključio je Dario Marenić, direktor Elde i član CRANE-a.

 

Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine, a danas je vodeći europski proizvođač tekućina za elektronske cigarete. Važno je napomenuti kako je 99% prodaje Elde ostvareno upravo kroz izvoz, a sa svojim proizvodima, Elda je prisutna na tržištu od čak 80 zemalja svijeta.

 

Uz nedavni primjer velikog uspjeha Mate Rimca na na auto-showu u Genevi, Elda pruža još jedan u nizu primjera da se i u Hrvatskoj može napraviti globalni uspjeh sa sličnim receptom: fokusom na visoke tehnologije, kvalitetu i dodanu vrijednost.

Related Post

STRMAC D.D. U STEČAJU

Autor - 13/12/2013 0
SLAVONSKI BROD, 13. prosinca 2013. – TRGOVAČKI SUD U OSIJEKU STALNA SLUŽBA U SLAVONSKOM BRODU, po stečajnom sucu Vesni Vukelić,…