KAZNENA PRIJAVA: Tri osobe zadobile teške, a tri lakše tjelesne ozlijede

2223 0

NOVA GRADIŠKA, 3. kolovoza 2017. – Policija brodsko-posavska priopćila je da su prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u 12,35 sati u Novoj Gradiški tri osobe zadobile teške, a tri lakše tjelesne ozlijede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom brzinom većom od dopuštene u blagom zavoju na desno, u kočenju prešao na suprotnu prometnu traku na kojoj je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u prednji dio teretnog automobila kojim je upravljao 36-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozač teretnog automobila i 21-godišnji putnik te 21-godišnja putnica iz osobnog automobila, dok su vozač osobnog automobila i 4-godišnje dijete te 34-godišnji putnik iz teretnog automobila zadobili lake tjelesne ozljede. Ozlijeđenim osobama liječnička pomoć je pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. (Foto Radio Prkos)

Related Post