KMNJIŽNICA I ČITAONICA „GRIGOR VITEZ“

484 0

 

Idućih dana organizirat će nove radionice na zadovoljstvo djece koja će bit obradovana novim kreativnim programima i druženjima.

 

GORNJI BOGIĆEVCI, 3. veljače 2014. – U Petak (31.01.2014) u Narodnoj knjižnici i čitaonici “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci održana je nova radionica pod nazivom “Sve je bijelo, sve je bijelo…” posvećena zimi i ovom snijegu koji je napokon zabijelio naše mjesto i tako obradovao naše najmalađe. Radionicu vodila i organizirala voditeljica knjižnice Jasminka Klarić.

 

-Djeca su na radionici izrađivala “snježne” pahuljice od kokica i tako još jednom pokazala svoju maštovitost i radost susreta. Družila se i svojim smijehom ispunjavala prostor naše knjižnice. Kao i uvijek rezultate svoga rada ponosno su izložili u knjižnici i s oduševljenjem isticali svoje izrađene prekrasne snježne pahuljice – navodi voditeljica knjižnice Jasminka Klarić.

 

Ovom radionicom započela su aktivna druženja djece u 2014. godini kao što je to bilo i prošlih godina. Narodna knjižnica i čitaonica “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci idućih dana organizirat će nove radionice na zadovoljstvo djece koja će bit obradovana novim kreativnim programima i druženjima.

 

Related Post