Konji bili, konji vrani na izložbi Igora Hercega

268 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 12. lipnja 2019. – Na otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „Konji bili, konji vrani“ Igora Hercega, u subotu u izložbeni prostor u Ulici Karla Dijenješa su došli i članovi novogradiške Udruge „Konji bili, konji vrani“. Naziv udruge dovoljno govori tko su ljudi članovi udruge i zašto su došli na otvaranje izložbe pod nazivom kakav ima njihova udruga. Njima i pokojnom autoru fotografija zajednička je ljubav prema konjima, njima da ih timare i s ljubavlju uzgajaju, a Igoru Hercegu da ih fotografira.
Došli su na otvaranje u narodnim nošnjama, predvođeni konjanicima i u nekoliko svečano ukrašenih konjskih zapreka, da mu se oduže jer je na osebujan način svojim fotografskim okom bilježio trenutke iz života ove plemenite životinje, koja je njima postala sastavni dio svakodnevnog života.
Dražen Mađarević, predsjednik udruge, poznavao je Igora još u mlađim danima kada su ih spojili zajednički interesi u glazbenim vodama i ljubav prema motociklima, a potom, iako na različite načine i ljubav prema konjima.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 23/08/2016 0
SLAVONSKI BROD, 23. kolovoza 2016. – Brodsko-posavska županija uspješno je provela je projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje” financiran iz…

U NOVOJ GRADIŠKI

Autor - 05/06/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 5. lipnja 2016. – Hrvatska liga protiv raka održala je jučer u Novoj Gradiški sjednicu Predsjedništva. Domaćin je…